Annonsera gratis
 Hem  |  Säljes  |  Lägg in gratis annons  |  Partners  |  Kategorier  |  Kontakta oss  |  Logga in  |  

Focusrite iTrack Studio

Annonsen inlagd av: WWW.STHLMLJUDLJUS.SE  Ort: stockholm  Län: Stockholms län

Säljes annonser
Pris: 2595Kr   

Plats:stockholm
STHLM LJUD & LJUS
Ny fräsch ljud & ljus butik på Fleminggatan 79 i Stockholm
Vi har utrustning & produkter för DJ, studio, scen & högtalare som studio, Led, bluetooth, aktiva & PA På instrument har vi keyboards, digitalpiano samt trådlösa mikrofoner & mic Vi erbjuder även ljud-installationer till butiker restauranger - nattklubbar & uthyrning av ljud ljus till bröllop och fest till Sveriges bästa priser välkommen! tel. 08-7601200

OBS det går bra att handla direkt från vår webbshop vi skickar produkterna direkt hem till din dörr fraktfritt besök oss i dag = www.sthlmljudljus.se
Beskrivning

Komplett studiopaket för iPad/MAC/PC. Ljudkort, kondensatormikrofon och hörlurar komplett med samtliga kablar.

24-bitars 96-Khz upplösning, mikrofoningång med Focusrites högkvalitativa Preamp. 1 instrumentingång.

5 mjukvaror: Tape, Ableton Live lite, EQ, kompressor och reverb.

Oavsett om du är en erfaren musiker eller nybörjare, ger iTrack Studio dig allt du behöver för att spela in musik på din iPad, Mac eller Windows-PC.

I hjärtat av iTrack Studio är Focusrite iTrack Solo: Ett 2-in, 2-ut audiointerface med en Focusrite preamp utvecklad med över 25 års Focusrite erfarenhet.

Dessutom finns det en högkvalitativ kondensatormikrofon, hörlursutgång och alla kablar som du behöver, plus utmärkt integration med Focusrite egenutvecklade app och datormjukvara "Tape" och en svit av inspelningsprogram och effekter för Mac och Windows tillgänglig hösten 2013.

iTrack Studio inkluderar Focusrite gedigna, metall-kapslade iTrack Solo gränssnitt, med en instrument ingång och en mikrofon preamp som utformats speciellt för Focusrites egna interface. Spela in din röst med den medföljande studiomikrofonen och fånga ditt instrument samtidigt på ett annat spår.

iTrack Solo ser till att allt spelas in med hög ljudkvalitet - upp till 24-bitars 96 kHz (betydligt bättre än CD-kvalitet). Den levereras med en 30-stifts kabel för anslutning till iPad 3 och kan anslutas till iPad 4 och iPad mini via en billig adapter - det kan också anslutas via USB till en Windows-eller Mac-dator. Du kan ansluta högtalarna och de medföljande hörlurarna till hifi / låg ljudnivå utgångar på iTrack Solo.

CM25S kondensatormikrofonen är utformad för att fånga livet och själen i din sång och akustiska instrument. Ren, mjuk och känslig, fångar varje nyans. Om du kan höra det, kan du spela in det. Inkl 3m lång brusfri och högkvalitativ kabel för anslutning till iTrack Solo.

Spela båda kanalerna på iPad med "tape" från Focusrite eller använd tillsammans med GarageBand, Cubasis, eller någon annan iPad-applikation.

Om du är på en Mac eller PC, omfattar iTrack Studio programvarorna Ableton Live Lite, liksom Focusrite Scarlett Plug-in Suite - vilket inkluderar EQ, kompression och reverb.
E-posta annonsören
  Korvvagn med allt tillbehör
 Båtstolar
 LAUDEL 700Grande Vision 14kW BÄSTA PRIS
 Herba Aloe Schampoo och Balsam för Da...
 
  Gratis annonser
140000kr
 Annonsera gratis
3500kr
 Gratis annonser
9900kr
 Säljes annonser
139kr
 
 
Roliga filmer och roliga historier på Humorbrevet.


 
Annonsera gratis annonser - Copyright © Torggubben.se 2007