Annonsera gratis
 Hem  |  Säljes  |  Lägg in gratis annons  |  Partners  |  Kategorier  |  Kontakta oss  |  Logga in  |  

Jägarexamen intensivkurs

Annonsen inlagd av: Svensk Jägarexamen  Ort: Grangärde  Län: Dalarnas län

Säljes annonser   Säljes annonser
Säljes annonser
Säljes annonser
Pris: 9795Kr   

Plats:Grangärde
www.jagarexamen.se

Svensk Jägarexamen erbjuder en intensivkurs i jägarexamen där Du får en komplett jägarexamen på endast 3 dagar. Över 1800 personer har tagit sin jägarexamen sedan vi startade våra utbildningar.

Kursen innehåller en allmänbildning kring djur och natur, en genomgång av hela teoridelen (fauna, ekologi, vapenhantering, vapensäkerhet, eftersök mm) samt en grundlig skjutträning i både hagel- och kulskytte på våra skjutbanor. Det teoretiska provet och samtliga praktiska prov för att få jägarexamen görs tillsammans med Naturvårdsverkets examinatorer.

Vi finns norr om Ludvika i södra Dalarna, 2 timmar från Stockholm, 1 timme från Västerås.


Kort om våra kurser i jägarexamen

Vår mycket kunniga och erfarna kursledare ger Dig de bästa förutsättningarna att klara jägarexamensproven men för att klara jägarexamen på så kort tid som 3 dagar är det bra om Du innan studerar kurslitteraturen hemma.
Under de tre kursdagarna inkvarteras deltagarna på Grangärde Hotel, www.grangardehotell.se där även samtliga måltider intas (frukostbuffé, luncher samt 2 och 3-rätters middagar).

Efter middagarna finns det tid för bastu i relaxavdelningen med utsikt över sjön Bysjön, promenad i vackra Grangärde eller en fisketur i sjön framför hotellet.

Allt övningsskytte sker i mindre grupper där ni aldrig är fler än fyra personer åt gången på respektive bana. Detta gör att ni får en "privatlektion" i kul-och hagelskytte utan stress och onödig väntan.
E-posta annonsören
  For Sales Apple iPhone 4G 32GB,Apple ...
 Mjukis Ängel-Napphållare - en leksak ...
 WiiKey Fusion modchip till nintendo Wii
 PC optics bil mus
 
  Gratis annonser
500kr
 Annonsera gratis
159kr
 Gratis annonser
499kr
 Säljes annonser
249kr
 
 
Roliga filmer och roliga historier på Humorbrevet.


 
Annonsera gratis annonser - Copyright © Torggubben.se 2007