Annonsera gratis
 Hem  |  Säljes  |  Lägg in gratis annons  |  Partners  |  Kategorier  |  Kontakta oss  |  Logga in  |  

HÅRFÖRLÄGNING UTFÖRES BILLIGT!

Annonsen inlagd av: Lotta  Ort: Hbg  Län: Skåne län

Säljes annonser   Säljes annonser
Säljes annonser
Säljes annonser
Pris: 700Kr   

Plats:Hbg
Hej!
Jag heter Lotta och jag är utbildad inom hårförlägning och har beslutat att börja annonsera lite för att få fler kunder.
Jag jobbar med metoden "Nailhair" dvs man använder slingor av äkta Remyhår som man "limmar" fast i ditt efter hår slingvis! Denna metoden är skonsam för håret och den håller länge om man tar hand om håret som jag ger instruktioner om när du väl beslutat dig att du vill göra en förlägning Jag utför även förtjockningar av hår, om du upplever att du är nöjd med din längd men skulle vilja ha det lite tjockare eller kanske sätta i lite slingor.
Jag lämnar alltid 3 månaders garanti på mitt arbete. Har en kund som haft sina 300 slingor i snart 8 månader och de är lika fina fortfarande! Skulle du tappa en slinga så spara den gärna så sätter jag glädjeligen tillbaka den! Är du totalt missnöjd så disskuterar vi saken och troligen får du dina pengar åter, men får betala hår-kostnaden!

Jag utför mitt jobb hemma eller om ni önskar hemma hos Er, jag lämnar 200:- rabatt om man varvar en kund och sen om man varvar låt säga 6 så ger jag 1200:- i rabatt! Jag kan även ta mig runt i skåne MEN enbart om det är minst 2 kunder som ska göra det samtidigt!
Självklart sätter jag i hår om ni själva skulle ha hemma, för det tar jag en liten avgift.
Det finns olika längder på håren, 40, 50, 60 och 70cm långt hår. Givetvis har de olika priser, ju längre hår dessto mer stiger kostnaden (men den är redan låg)
Jag sätter in minst 100 slingor, rekommenderar alltid mina kunder att sätta i 200 slingor eller mer för ju fler slingor du har, desstomer naturtroget ser det ut! Jag har själv 500 slingor i men jag har också 70cm:s slingor och hade från början väldigt kort hår....

För priser och andra frågor, bokningar eller ja vad som bara maila, kollar mailen regelbundet! Passa på nu när det börjar bli baldax och sommaren börjar komma! Har tider men inte så hemskt många men givetvis jobbar jag så mycket jag kan för att hinna med alla som vill komma.
Har lagt in en färgskala har ni problem att hitta Er färg så kan vi ta en konsultation och jag hjälper dig finna rätt. Vid bokning tar jag en avgift på 500:- som ska betalas en vecka före håret ska göras, detta för att förhindra att någon bara struntar i att komma. Ni blir debiterade kostnaden om ni ej dyker upp! Detta hoppas jag ni förstår för jag hade likaväl kunnat ge tiden till någon som verkligen ville ha den!

Varmt välkommna att höra av Er via Mail!
blondin31lottie@gmail.com
Vänliga hälsningar
Lotta
Ps. Jag har goda meriter och aldrig fått ett klagomål Ds.
E-posta annonsören
  Presentpapper, enfärgat 10M 29:-
 Aptröja Grön
 Baklucke Loppis i Boden
 MOBILTELEFON HÅLLARE
 
  Gratis annonser
29kr
 Annonsera gratis
279kr
 Gratis annonser
0kr
 Säljes annonser
50kr
 
 
Roliga filmer och roliga historier på Humorbrevet.


 
Annonsera gratis annonser - Copyright © Torggubben.se 2007