Annonsera gratis
 Hem  |  Säljes  |  Lägg in gratis annons  |  Partners  |  Kategorier  |  Kontakta oss  |  Logga in  |  

Plastsoldater och modeller i skala 1:72

Annonsen inlagd av: Niklas Larsson  Ort: Göteborg  Län: Västra Götalands län

Säljes annonser   Säljes annonser
Säljes annonser
Säljes annonser
Pris: 1Kr   

Plats:Göteborg
Hej! Jag håller på och bantar ner en väldigt stor samling med plastsoldater och modeller i skala 1:72 (25-28mm höga) Här finns de flesta tillverkarna i världen representerade typ: Airfix, Esci, Italeri, Revell, Zvezda, Hät, Imex, Pegasus för att nämna några. Många av dessa har aldrig sålts i Sverige.

Totalt rör det sig om ungefär 15 banankartonger med figurer, stridsvagnar m.m. i nyskick med box därtill (bara öppnade för inspektion!). Här finns alla möjliga krig/konflikter representerade; från antikens dagar till moderna tider via riddare och Napoleon. Figurerna är utmärkta inspirerande leksaker med sin detaljrikedom, men kan också användas till att bygga upp ett diorama

Det går även utmärkt att måla dom, en väldigt avkopplande hobby.

Maila mig om du är intresserad så skickar jag tillbaka en rejäl lista med allt som finns till salu så kan du i lugn och ro gå igenom och se vad du vill ha.
Jag lämnar även mängdrabatter och portofritt vid större köp (priser och nivåer finns i listan).
En fördel med dessa plastfigurer är annars att portot inte blir speciellt dyrt då dom inte väger så mycket jämfört med tennsoldater.
Allt finns i Göteborgsområdet och jag accepterar även avhämtning, eller om du har vägarna förbi och vill se hela "härligheten", givetvis ingår då även en kopp kaffe... ;-)
E-posta annonsören
 
 
 
Roliga filmer och roliga historier på Humorbrevet.


 
Annonsera gratis annonser - Copyright © Torggubben.se 2007