Annonsera gratis
  Säljes       Annonsera gratis       Kategorier       Kontakt       Logga in       Partners

Trapperns antiseptiska Bäversalva

Annonsen inlagd av: Trappern  Ort: Vilhelmina  Län: Västerbottens län

Säljes annonser
Pris: 120Kr   

Plats:Vilhelmina
Min så kallade bäversalva är tillverkad av fullständigt naturliga ingredienser. Det finns som i nästan alla andra fall, syntetiskt framställda salvor och krämer, inga tillsatser av kemiska preparat i min mycket ovanliga och unika produkt. Bävergället som finns i bäverns gällpungar utgör det väsentliga i min utveckling. Bävergäll är salicylater i dess ursprung, och är bland det mest antiseptiska och bakteriehämmande som finns i djur och växtriket.

Min bäversalva är en salva mot eksem, klåda, insektsbett, öppna småsår, torrsprickor på händer och fingrar. Salvan har botat klåda orsakat av algblomning hos hundar, kycklingar och höns skador orsakade av deras rangordningsbeteenden. Förslitningar i hundars tassar lindras också med min bäversalva. Jag har till och med kunder som hämmar och behärskar deras psoriasis. Det sist nämnda är inget jag ännu går ut med att salvan botar eller lindrar. Men den kund som för flera år sedan beställde en salva av bävergäll som jag skulle utveckla på egen hand, använder den fortfarande än idag mot sin psoriasis.

Trapperns bäversalva har också hjälpt mot mugg och rasp hos hästar. Min salva är som sagt helt naturlig och fullständigt ekologisk i sin sammansättning och innehåller bara bland annat; fett ifrån grävling, bivax, lite kåda, vegetabilisk (oliv) olja och så klart till sist bävergäll.

Burken innehåller ca 50 ml och räcker länge. (porto 30 kr)

www.trappern.se
E-posta annonsören
  UNDANTAGET - Österlen fräscht semeste...
 KVARNHUSET - Semester på Österlen
 Musen Milotta och det lilla guld...
 Alla slags bilar köpes oavsett skick ...
 
  Gratis annonser
5800kr
 Annonsera gratis
4800kr
 Gratis annonser
20kr
 Säljes annonser
5000kr
 
   
Annonsera gratis annonser - Copyright © Torggubben.se 2024