Annonsera gratis
 Hem  |  Säljes  |  Lägg in gratis annons  |  Partners  |  Kategorier  |  Kontakta oss  |  Logga in  |  

Vandarhem på norra Öland

Annonsen inlagd av: stefan thorendal  Ort: Löttorp  Län: Kalmar län

Säljes annonser   Säljes annonser
Säljes annonser
Säljes annonser
Pris: 220Kr   

Plats:Löttorp
STF vandrarhem, bed & breakfast och pensionat.

Pensionat Lantgården / STF vandrarhem Hagaby/Lantgården, är naturskönt och lantligt beläget i den lilla byn Hagaby strax söder om Löttorp på norra Öland.
Här kan du vandra över strandängarna till havet på östra sidan med fina sandstränder, i princip folktomma, möjligtvis möta ett par betande kor, eller göra cykelutflykter i det vackra öländska landskapet.
Du har nära till de fina barn- och badvänliga sandstränderna på norra Öland. Är du golfintresserad ligger Ölands golfbana endast ett par km från pensionatet (boka golfpaket).
Vi erbjuder 7 dubbelrum i mangårdsbyggnaden och 10 fyrbäddsrum i röda längan, 2 dubbelrum, 1 enkelrum och ett fyrbäddsrum i Alpvillan samt en liten lägenhet på 1 rok lite mera priva, samt 5 småstugor. För sällskap eller företag kan hela vandrarhemmet hyras till specialpris. Även långtidsuthyrning under lågsäsong.

Årets bästa vandrarhem.
I STF´s omröstning av Sveriges bästa vandrarhem 2008 vann Lantgården i kategorin "Årets nykomling" med följande motivering "Ett stort hjärta och en stark STF-anda präglar vandrarhemmet. Atmosfären är ombonad, barnvänlig och personligt ompysslande. Genom musikaftnar, författarbesök och en öppen famn har vandrarhemsvärdarna skapat en levande mötesplats för både resande och boende i trakten. Att komma till STF Vandrarhem Hagaby/Lantgården är som att återvända hem en smula".

www.pensionatlantgarden.se


E-posta annonsören
 
 
 
Roliga filmer och roliga historier på Humorbrevet.


 
Annonsera gratis annonser - Copyright © Torggubben.se 2007