Annonsera gratis
 Hem  |  Säljes  |  Lägg in gratis annons  |  Partners  |  Kategorier  |  Kontakta oss  |  Logga in  |  

Vandarhem på norra Öland

Annonsen inlagd av: stefan thorendal  Ort: Löttorp  Län: Kalmar län

Säljes annonser   Säljes annonser
Säljes annonser
Säljes annonser
Pris: 220Kr   

Plats:Löttorp
STF vandrarhem, bed & breakfast och pensionat.

Pensionat Lantgården / STF vandrarhem Hagaby/Lantgården, är naturskönt och lantligt beläget i den lilla byn Hagaby strax söder om Löttorp på norra Öland.
Här kan du vandra över strandängarna till havet på östra sidan med fina sandstränder, i princip folktomma, möjligtvis möta ett par betande kor, eller göra cykelutflykter i det vackra öländska landskapet.
Du har nära till de fina barn- och badvänliga sandstränderna på norra Öland. Är du golfintresserad ligger Ölands golfbana endast ett par km från pensionatet (boka golfpaket).
Vi erbjuder 7 dubbelrum i mangårdsbyggnaden och 10 fyrbäddsrum i röda längan, 2 dubbelrum, 1 enkelrum och ett fyrbäddsrum i Alpvillan samt en liten lägenhet på 1 rok lite mera priva, samt 5 småstugor. För sällskap eller företag kan hela vandrarhemmet hyras till specialpris. Även långtidsuthyrning under lågsäsong.

Årets bästa vandrarhem.
I STF´s omröstning av Sveriges bästa vandrarhem 2008 vann Lantgården i kategorin "Årets nykomling" med följande motivering "Ett stort hjärta och en stark STF-anda präglar vandrarhemmet. Atmosfären är ombonad, barnvänlig och personligt ompysslande. Genom musikaftnar, författarbesök och en öppen famn har vandrarhemsvärdarna skapat en levande mötesplats för både resande och boende i trakten. Att komma till STF Vandrarhem Hagaby/Lantgården är som att återvända hem en smula".

www.pensionatlantgarden.se


E-posta annonsören
  Jobba via internet
 Chilifrö - Bih Jolokian superhet!!!!
 Eggling (kaktus)
 Black New Apple iPhone 4G 32GB Factor...
 
  Gratis annonser
0kr
 Annonsera gratis
35krkr
 Gratis annonser
75kr
 Säljes annonser
350kr
 
 
Roliga filmer och roliga historier på Humorbrevet.


 
Annonsera gratis annonser - Copyright © Torggubben.se 2007