Annonsera gratis
 Hem  |  Säljes  |  Lägg in gratis annons  |  Partners  |  Kategorier  |  Kontakta oss  |  Logga in  |  

Ridläger i natursköna Rydöbruk

Annonsen inlagd av: Hylte Ryttarförening  Ort: Rydöbruk  Län: Hallands län

Säljes annonser
Pris: 2200Kr   

Plats:Rydöbruk
http://www3.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=328172.
Välkommen på ridläger hos Hylte Ryttarförening! 15-18/6 2009. Barn/Ungdomsläger med övernattning.

Vi är en mindre klubb belägen i det natursköna Rydöbruk, ca 4 mil norr om Halmstad. Hylte Ryttarförening grundades 1975, då låg föreningen på annan ort. Allt eftersom föreningen blev större och fler började rida fick man så småningom flytta verksamheten till Rydöbruk. Här har den legat sedan 1987.

På vår anläggning har vi ett ridskolestall och ett privatstall. Vi har också utespiltor och uteboxar. Vi har ett ridhus som har måtten 20*40m och en uteridbana som är nästan dubbelt så stor. Vi har underbara ridvägar så man kan både rida långt och länge.

Ridlägret riktar sig till killar och tjejer från 7 år och uppåt som är sugna på en riktigt mysig hästsemester där Du äntligen får ägna all tid åt hästar, kompisar med samma intresse, lek, bad och en massa andra roliga aktiviteter. Då vi delas upp i grupper redan första dagen, efter ridvana och lite beroende på i vilken grupp Dina närmsta vänner rider i, så får Du lättare ut det Du vill med Din ridning och Ditt läger hos oss.

Vi kommer att rida 2 gånger per dag och vi varvar både dressyr, hoppning, markarbete och uteritt. Vi kommer också att ha ett ridpass där man i "sin" grupp bestämmer vad man vill göra. Vi kommer under lägret att träna både inne och ute, lite beroende på väder.

Vi har 1 teoripass per dag.

Varje dag har vi också stalltjänst där Du mockar och väger upp hö till Din lägerhäst. Eftersom Du har Din lägerhäst som Din ”egen” under lägret får Du också själv hämta och lämna din häst från hagen.

Vad det gäller hästar har vi hästar i olika storlekar, olika raser, färger och temperament. Alla är utbildade i både dressyr och hoppning, en del har också varit ute och tävlat.

Lägerdeltagare får, utan extra kostnad, ta med egen häst/ponny om så önskas. Vi står endast för strö, så glöm inte ta med dig Din hästs eget foder.

I lägeravgiften ingår frukost, lunch, mellanmål och kvällsmat. Under förmiddagen och kvällen är kiosken öppen. Här kan man köpa glass, godis och läsk, för det hör väl ändå sommarlovet till!

Förutom ridningen, teoripassen och allt gos med hästarna kommer flertalet aktiviteter att anordnas. Vi kommer spela brännboll, gå tipspromenad, gå spökrunda, se film, åka och bada vid bra väder, ha tävlingar och en massa annat roligt!

Vi kommer att övernatta på höloftet så ett mjukt liggunderlag eller madrass är att rekommendera i packningslistan. (Ni som var med förra året vet att en go madrass är att rekommendera) Även en varmare filt om det blir lite kyligt.
Dusch och toaletter finns i stallet!

Vi träffas utanför ridhuset kl 10.00 den 15/6 för att packa upp våra grejer och hälsa på varandra. Vi blir uppdelade i grupper och kör snart i gång med första ridpasset.

För Dig som tar med egen häst; Vi träffas utanför ridhuset kl 09.00 den 15/6.

Är du inte medlem? Inga problem! Även icke medlemmar får anmäla sig till vårt ridläger.

Pris 2000:- för medlemmar och 2200:- för icke medlemmar, vare sig Du har med egen häst eller inte.

Anmälan För att anmäla Dig till lägret ber vi Dig kontakta Ida Andersen på telnr 0709678784 eller Kerstin Thörner på telnr 0768942350. I anmälan vill vi ha Ditt för- och efternamn, adress, telefonnummer, personnummer, vilken typ av häst du önskar, ridvana samt veta om du är allergisk mot något.

För att din anmälan skall vara giltig måste en anmälningsavgift betalas in; 1000:- för både medlemmar och icke medlemmar. Det är inte förrän denna är betald som Du är anmäld!
Betala inte in någon anmälningsavgift förrän Du anmält Dig per telefon till någon av ovanstående.
Resterande summa betalas på första lägerdagen när vi träffas kl 10.00
Frågor? Ida Andersen 0709678784

När anmälningsavgift betalas in skall För, efternamn och personnummer skrivas som meddelande, så vi vet vem som betalt in och därmed är anmäld! BG 915-1176, Sista anmälningsdatum är den 10juni– 2009
Den resterande lägeravgiften (1000:- medlem, 1200:- icke medlem) betalas på lägrets första dag..
Avanmälan En avanmälan kan göras, men hela anmälningsavgiften betalas endast tillbaka om veterinärintyg eller läkarintyg kan uppvisas. Återbetalning sker inom 14 dagar.
Vägbeskrivning
* Kommer man norrifrån på Riksväg 26, "Nissastigen", svänger man vänster ca. 1 mil efter Hyltebruk mot Rydöbruk. Därefter kör man tills man ser en järnvägsövergång (knappt 1 km). Innan denna övergång svänger man höger, mot Torup. Därifrån är det andra avfarten åt vänster, strax efter en busshållsplats. Över järnvägen, rakt ner. * Kommer man söderifrån på Riksväg 26, "Nissastigen", svänger man höger vid "Rejmes -rondellen" mot Rydöbruk. Väl inne i Rydöbruk (ca. 1 km) passerar man över järnvägen. Därifrån är det första avfarten åt höger. Passera järnvägen, rakt ner. * Kommer man på väg 150 från Falkenberg, kör man genom Torup. Direkt efter järnvägsövergången svänger man vänster. Därefter kommer kör man över "Nissastigen" vid "Rejmes-rondellen", mot Rydöbruk. Väl inne i Rydöbruk (ca. 1 km) passerar man över järnvägen. Därifrån är det första avfarten åt höger. Passera järnvägen, rakt ner.
Packningslista Sovsäck eller täcke och liggunderlag/luftmadrass
Oömma kläder, ombyte från ridstövlar.
Ridkläder, stövel eller sko med klack Hjälm och säkerhetsväst (Godkänd hjälm finns att låna!)
Badkläder Handduk och toalettartiklar
Regnkläder Fickpengar


E-posta annonsören
 
 
 
Roliga filmer och roliga historier på Humorbrevet.


 
Annonsera gratis annonser - Copyright © Torggubben.se 2007