Annonsera gratis
 Hem  |  Säljes  |  Lägg in gratis annons  |  Partners  |  Kategorier  |  Kontakta oss  |  Logga in  |  

Frost-plast / insynsskydd, PET (ersätter PVC frostfolie)

Annonsen inlagd av: Stocksundet Byggsystem AB  Ort: Danderyd  Län: Stockholms län

Säljes annonser   Säljes annonser
Säljes annonser
Pris: 69Kr   

Plats:Danderyd
Ett fantastiskt mångsidigt material av spänstig och tålig PET-plast med antireflex-yta. 1000 x 700 x 0,4 mm.

Insynsskydd för badrumsfönster, duschvägg, bastu , hallen, kontoret, förrådet, o.s.v.
Eller för nedre delen av fönstren för er som bor på nedre botten.

Frostfolie är vanligen av mjukgjord PVC ("vinyl") och är svår att sätta mot glas utan att det blir bubblor. Denna spänstiga PET-plast kan ni enkelt sätta upp med dubbelhäftande transparent tejp eller en diskret sträng av transparent silikon, så slipper ni detta bekymmer och det blir också mycket lättare om ni vill ta bort insynsskyddet.

Om ni har badrumsfönster av traditionell modell med kopplade bågar så kan ni också montera denna skiva i spalten mellan bågarna så delas luftspalten inne i fönstret så att ni får ett 3-skiktssystem. Detta sänker rutans U-värde med ca 0,65 W/m2K och minskar kallras. Vi säljer även linsnöre som är en traditionell metod att isolera glipan mellan fönsterkarm och fönsterbåge, vilket ger ytterligare minskat drag och energiförlust.

På bild nr 2 ligger samma material också som bordsunderlägg ( bordstablett ) och som golvskydd (slaskuppsamlare). Klipp det format ni önskar med sax eller så kan ni göra knivskarpa snitt med brytbladskniv. Rista en skåra mot en skarp kant och knäck sedan plasten åt motsatt håll (samma princip som när man kapar gipsskivor). Materialet är också lämpligt att sätta i botten på kökslådor och köksskåp. Underlättar rengöring och gör att era köksinredning håller sig hel, ren och fräsch i längden. Andra ställen där du kan skydda era golv och mattor, och underlätta städning, med detta material är vid kattlåda, kaninbur, golvstående blomkrukor (en klassisk parkett-dödare.. ), skrivbord, mm, eller vid tillfälliga arbeten.

Vi levererar även större skivor med en mildare frost-effekt samt glasklara skivor av PET och det mycket slagstarka materialet polykarbonat. Isolering och inbrottsskydd för gamla fönster.

Se hemsidan:

www.stocksundet.se
E-posta annonsören
 
 
 
Roliga filmer och roliga historier på Humorbrevet.


 
Annonsera gratis annonser - Copyright © Torggubben.se 2007